Nederpop Coverband
...muziek van eigen bodem

SOWIESO...

Een tentfeest, los gaan in je eigen favoriete kroeg, een privé feestje of een spetterend bedrijfsfeest?! Wat de gelegenheid ook is, het wordt SOWIESO een feestje! Voor de vier heren van SOWIESO telt maar één ding: het hele publiek een geweldige avond bezorgen!

Als Nederpop Coverband (Nederpop in de breedste zin van het woord) laat SOWIESO een groot scala aan artiesten voorbij komen! Stoere rockers of kleine ballads, Nederlands of Engels van eigen bodem, luisteren of meezingen, van Bløf tot Doe Maar, van Nielson tot Go Back To The Zoo. Kortom, alles kan en niets is te gek! 

Flexibel is SOWIESO ook! Voor een rustig begin van de avond kan SOWIESO bijvoorbeeld een te gekke akoestische set wegzetten, waarna later alle registers open gaan voor een knallend einde! Dus geen muziek waar niemand op zit te wachten, maar altijd 200% feest! 

Het handelsmerk van SOWIESO is de meerstemmige zang. Door nummers een tweede, derde of soms zelfs vierde stem te geven, krijgen veel nummers een nieuw 'SOWIESO-jasje'! De vier heren gaan een partij leadzang niet uit de weg, waardoor de variatie aan stemmen op het podium erg groot is! Deze vocale arrangementen leiden tot grootse en ook intieme momenten...Ondersteund door geluid en licht van het hoogste niveau zorgt SOWIESO voor pure en echte live muziek! Zijn er bijzonderheden zoals gastoptredens, (pauze) acts of speciale verzoeken? SOWIESO verwerkt ze gewoon in de avond!

Inmiddels betrad SOWIESO al vele podia zowel binnen als buiten de regio. Hoogtepunten hierbij waren optredens in de Effenaar (Eindhoven) en de MEZZ (Breda). Andere bijzondere optredens waren de samenwerkingen met Harmonie Vlijt en Volharding uit Alphen en Fanfare Concordia uit Krimpen aan de IJssel!

Kortom, een feestje met SOWIESO betekent een geslaagde avond vol plezier en muzikaliteit!

John de Wit | Wilfried Baeten | Tim Wetzel | Martijn Mathijssen